Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului musetelplant.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestora.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu inlocuiesc sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul.

Acest site este detinut de I.I. Ileana N. Ane-Mari, cu sediul in str. Unirii nr. 2 , Ploiesti. Adresa de email este musetelplant@gmail.com.

Firma noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor I.I. Ileana N. Ane-Mari, fara acordul scris al acesteia. Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot transmite sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi informatici, texte vizand diverse campanii de promovare, sau orice forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. I.I. Ileana N. Ane-Mari are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Nu ne asumam insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul sau pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin curier la adresa: str. Unirii Nr. 2, Ploiesti, Jud. Prahova. In situatia mentionata mai sus, dvs. veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dvs.. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect, etc.). Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

Orice conflict aparut intre I.I.Ileana N. Ane-Mari si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul musetelplant.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal sa intre in baza noastra de date si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe siteul musetelplant.ro, efectuarea de statistici interne, iar datele dvs. NU vor fi dezvaluite tertilor.

Magazin Naturist Ploiesti