SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie)

Producător: Capsugel (Visislim)

Cod produs: VSLIM7

Disponibilitate: Pre-Order

Preţ: PRET 84,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Nu ratați cel mai actual pachet promoțional Slăbire energică. Acesta vă asigură simultan o slăbire eficientă și un tonus perfect. Pachetul include cele mai bune două produse de slăbit – Visislim LIGHT și Visislim LINE. În combinație acestea topesc rapid kilogramele în plus. Includerea cadoului special – Vitaminele vii (Live Vitamins), în pachet asigură de fapt tonusul și energia necesare în timpul procesului de slăbire. În plus, acestea vă vor menține sănătoși și zâmbitori în lunile răcoroase. Și ce poate fi mai frumos decât să începem anul supli 
și sănătoși
 
Visislim LIGHT este cel mai recomandat produs de slăbit de către farmacişti, arată o cercetare făcută de Farma Brand. Acesta asigură o reducere a greutăţii de două ori mai uşoară şi mai rapidă, fără schimbări drastice ale modului de viaţă.
 
Eficienţa deosebită se datorează formulei sale uşoare care include doar două ingrediente – PinnoThin şi CLA. Acestea acționează în cele mai importante două direcţii în ceea ce priveşte slăbirea – reducerea alimentelor consumate şi creșterea caloriilor arse. Ingredientele complet naturale acţionează mult mai rapid și eficient datorită formulei speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).
 
 
Datorită PinnoThin, Visislim LIGHT suprimă senzația de foame și, astfel, în mod eficient previne mâncatul în exces. Mărește senzația de sațietate şi asigură o dietă echilibrată cu mult mai puţine alimente consumate. Rezultatul este: mai puţine calorii asimilate fără senzație de foame.
 
 
Al doilea efect al Visislim LIGHT este arderea grăsimilor. Ingredientul activ CLA, îmbunătăţeşte metabolismul și accelerează topirea grăsimilor acumulate. Transformă grăsimile în muşchi. Corpul devine mai ferm şi tonifiat. Visislim LIGHT arde grăsimile şi în stare de repaus a corpului (chiar și în timpul somnului).
 
 
1–2 capsule de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de masă, cu multă apă. Pentru un rezultat mai bun şi de durată a se bea zilnic timp de cel puţin 3 luni.
 
Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină din peşte).
 
INGREDIENTE                                                     CANTITATE 
                                                                                 pentru 1 capsulă
 
Ulei din semințe de Pin Coreean
(PinnoThin, Pinus koriensis seed oil)                       250 mg
Acid linoleic conjugat
(Conjugated linoleic acid, CLA)                                  250 mg
Substanţe auxiliare: antioxidant – tocoferol (Е306)
 
Visislim LINE este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta asigură o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a grăsimilor şi a celulitei acumulate.
 
Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).
 
 
Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este combinat cu mai multă mişcare.
 
 
Combinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Accelerează eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.
 
 
Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).
 
Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.
 
Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte).
 
 
INGREDIENTE                                                                CANTITATE 
                                                                                            pentru 1 capsulă
 
Acid linoleic conjugat
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)                                                 305 mg
Extract de Ceai verde (Camellia sinensis extract)                  100 mg
Extract de Guarana (Guarana Extr.)                                             50 mg
Crom (sub formă de Chromium (III) Chloride)                         25 µg
Substanţe auxiliare: ceară albă de albine, lecitină din soia
 
Vitaminele vii Live Vitamins sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decât vitaminele obișnuite și dau rezultate rapide și vizibile.
 
Acest lucru se datorează formulei îmbunătățite prin care este păstrată bioactivitatea naturală („viața”) a vitaminelor și mineralelor. Tehnologia specială de fabricare (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel) asigură o absorbție maximă a nutrienților în organism, pentru o eficiență sporită.
 
Diferitele complexe de vitamine și minerale din compoziția Live Vitamins contribuie la funcționarea normală a:
 
 
Eficiența dovedită în menținerea imunității puternice este dată de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc și vitaminele A, D, B6, B12 și C. Acesta face Live Vitamins deosebit de valoros în sezoanele de risc pentru sănătate.
 
 
Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 și vitaminele B1, B2, B12, B6 și C din Live Vitamins contribuie la menținerea funcției cardiace și activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.
 
 
Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul și vitaminele C și D sunt o parte specială din Live Vitamins care lucrează în favoarea sănătății oaselor și articulațiilor. Acestea oferă densitate oaselor și funcționare normală a cartilajelor. Contribuie la refacerea țesutului conjunctiv.
 
 
Combinația de energie din Live Vitamins include fier, magneziu, coenzima Q10 și vitaminele B2, B6, B12 și C. Acestea ajută la reducerea sentimentului de epuizare și oboseală (chiar și în muschi) și mărește tonusul.
 
 
Funcționarea normală a creierului este păstrată de complexul biotină, cupru, iod, magneziu și vitaminele B1, B2, B6, B12 și C din Live Vitamins. Stimulează sistemul nervos si activitatea mentală.
 
 
De sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor are grijă Live Vitamins prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului și vitaminelor A, C, E și B2. Menține pigmentarea normală și formarea de colagen. Elimină radicalii liberi și prezintă un efect de anti-îmbătrânire.
 
Live Vitamins sprijină, de asemenea, vederea sănătoasă, sănătatea dinților precum și creșterea și dezvoltarea normală a copiilor (contribuie la buna funcționare a metabolismului).
 
 
La adulți 1–2 capsule pe zi. Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani – 1 capsulă pe zi.
 
Contraindicații: Nu se cunosc. Nu se recomandă persoanelor alergice la produsele din pește (capsule din gelatină de pește).
 
 
INGREDIENTE                                                         CANTITATE
                                                                                     pentru 1 şi 2 capsule               % DZR*
Vitamine
Vitamina А (Retinol palmitate)                                400/800 µg RE                           100
Vitamina C (Ascorbic acid)                                      40/80 mg                                     100
Vitamina D3 (Cholecalciferol)                                 2,5/5,0 µg                                    100
Vitamina Е (D-Аlfa-tocoferol)                                   6/12 mg alfa-ТЕ                         100
Vitamina В1 (Mononitrat de tiamină)                     0,55/1,1 mg                                   100
Vitamina В2 (Riboflavină)                                        0,7/1,4 mg                                   100
Vitamina В3 (Nicotinamidă)                                    8/16 mg                                         100
Vitamina В5 (Pantotenat de calciu)                       3/6 mg                                           100
Vitamina В6 (Piridoxină hidroclorură)                   0,7/1,4 mg                                   100
Vitamina В9 (Acid folic)                                            100/200 µg                                    100
Vitamina В12 (Ciancobalamină)                             1,3/2,6 µg                                    100
Biotină, Vitamina Н (Biotină)                                   25/50 µg                                      100
Minerale
Calciu (Carbonat de calciu)                                     60/120 mg                                      15
Fier (Fumarat de fier)                                                 7/14 mg                                         100
Cupru (Oxid de cupru)                                              0,5/1 mg                                      100
Zinc (Oxid de zinc)                                                     5/10 mg                                       100
Fluor (Fluorură de sodiu)                                         1,78/3,56 mg                               100
Mangan (Sulfat de mangan)                                    1/2 mg                                           100
Magneziu (Oxid de maganeziu)                               28/56 mg                                       15
Iod (Iodat de potasiu)                                                 76/152 µg                                    100
Seleniu (Sodium selenate)                                      27/54 µg                                      100
Crom (Crom III Corit)                                                 20/40 µg                                     100
Îmbogătite suplimentar cu
Coenzimă Q10 (Ubidecarenone)                           5/10 mg                                         **
Substanţe auxiliare: antioxidant – lecitină (phosphatidyil choline), ulei din floarea soarelui
*Doza zilnică recomandată pentru adulţi
 
**Doza zilnică recomandată nu a fost stabilită

SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) la numai 84,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) la cel mai bun pret, comandati acum SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) la numai 84,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie)
 • Ati folosit SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) ? Va invitam sa adaugati pareri despre SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul SET SPECIAL - Visislim LIGHT + Visislim LINE + Visislim LIVE VITAMINS (Promotie) direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun