Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps

Producător: Fares

Cod produs: FRS017

Disponibilitate: 10

Preţ: PRET 21,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

63 capsule a 350 mg
Favorizează circulaţia sângelui la nivel cerebral.
Susţine o memorie bună.
 
INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg
-frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg
-rizomi de obligeană (Calami rhizoma)
-extract uscat de Bacopa monnieri standardizat în min. 10% bacozide
-extract uscat total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba)
-extract uscat de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat în min. 8% cafeină.
 
Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite pentru sănătate de cel puţin 5000 de ani. Au ca efect principal stimularea circulaţiei sangvine, astfel asigură creierului aportul necesar de oxigen şi glucoză, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale, favorizează un bun echilibru mental şi ajută la menţinerea performanţelor mentale la persoanele în vârstă. Au acţiune antioxidantă încetinind procesele de îmbătrânire celulară. Activează circulaţia sângelui la nivelul extremităţilor, dilată vasele de sânge, creşte rezistenţa vasculară (efect venotonic).
Frunzele de rozmarin conţin ulei volatil cu aromă puternică, stimulatoare. Rozmarinul este o plantă adaptogenă, antioxidantă. Stimulează circulaţia cerebrală şi microcirculaţia.
Obligeana este originară din India, unde era folosită pentru sănătate din timpurile cele mai vechi. În Europa a fost introdusă prin secolul XIII. Este sedativă, calmantă, liniştitoare, neurotonică şi susţine memoria.
Bacopa monnieri este folosită de peste 3000 de ani în tradiţia indiană. Este o plantă adaptogenă, reduce stresul şi neliniştea. Este un excepţional neurotrofic şi tonic nervos, deoarece creşte sinteza proteică neuronală și ajută transmiterea impulsului nervos. Este utilă pentru îmbunătăţirea capacităţii de învăţare şi concentrare, creşte atenţia, memoria şi capacitatea cognitivă. Fiind un puternic antioxidant ajută la evitarea îmbătrânirii celulare.
Saschiul stimulează circulaţia cerebrală, îmbunătăţeşte rezistenţa neuronilor la lipsa de oxigen, stimulează metabolismul neuronal. Vincamina extrasă din saschiu măreşte debitul sanguin al capilarelor cerebrale şi stimulează oxigenarea ţesuturilor irigate, este vasodilatatoare, relaxează musculatura netedă din peretele arterelor, fiind utilă în special vârstnicilor şi persoanelor care necesită reducerea tensiunii arteriale. Susţine circulaţia sangvină la nivelul retinei.
Maté, numit şi «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un conţinut bogat în catechine şi cafeină care generează acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos, tonică psihică şi antioxidantă. Este util în oboseală fizică şi mentală, pentru menţinerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă.
 
BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-stimulează circulaţia sângelui la nivelul creierului şi astfel optimizează funcţia cerebrală
-contribuie la îmbunătățirea atenției, a concentrării și a capacității de memorare
-susţine o stare mentală activă şi echilibrată în caz de suprasolicitare intelectuală
-reduce riscul declinului cognitiv la persoanele în vârstă.
 
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre  ingredientele produsului.
 
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.
 
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Acest produs potenţează efectul barbituricelor.
 
MOD DE ADMINISTRARE:
1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 3 luni.
 
*între mese înseamnă ca administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minim o oră faţă de la ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.

Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps la numai 21,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps la cel mai bun pret, comandati acum Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps la numai 21,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps
 • Ati folosit Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps ? Va invitam sa adaugati pareri despre Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Circulatie Cerebrala si Memorie 63cps direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun