Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml

Producător: Adams Vision

Cod produs: ADA009

Disponibilitate: 10

Preţ: PRET 12,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263 (Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

  • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Caisul, renumit nu numai pentru fructele sale gustoase, ci si pentru uleiul ce se extrage din samburii fructelor sale, ce are proprietati cunoscute in intreaga lume. Uleiul de caise este un bun antioxidant natural, revitalizant, reconfortant ce ofera atat proprietati terapeutice cat si cosmetice.

Uleiul de caise are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras foarte important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Este bogat in antioxidanti naturali, ce lupta impotriva radicalilor liberi precum si in vitaminele C, B1, B2, B6, B17 si E, cu efect regenerant si revitalizant pentru piele. Tot vitamina E este cea care da fermitate pielii, conferind un aspect bine conturat si inlaturand ridurile. De asemenea cotine acid oleic (Omega 9) aproximativ 65 %, acid linoleic (Omega 6) - 28 %, precum si o mica cantitate de acid alfa linoleic (Omega 3), aproximativ 1 %. Acidul linoleic este foarte usor incorporat de piele, nu lasa urme grase si senzatie de piele grasa.Tot el reduce pierderea de apa din piele, penetreaza rapid epiderma si restabileste elasticitatea acesteia.

Uleiul de samburi de caise se poate utiliza si in locul demachiantului zinic, in ingrijirea pielii din jurul ochilor precum si pentru zona delicata a gatului si a decolteului. Folosit in mod frecvent, acest ulei imbunatateste aspectul pielii afectate de celulita. Uleiul de samburi de caise poate fi utilizat ca atare, nediluat, dar poate fi introdus ca si component in alte produse cosmetice precum creme, uleiuri de masaj, compozitii pentru ingrijirea gatului si a decolteului. Poate fi folosit ca ingredient in serumuri pentru ochi, in masti pentru revitalizarea tenului, precum si in uleiuri utilizate inainte si dupa bronzare.

Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml la numai 12,00Lei

  • Anunta-ne daca ai gasit produsul Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
  • Costul tranportului pentru produsul Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
  • Informatiile prezentate in pagina produsului Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml si nu constituie obligatie contractuala.
  • Toate promotiile produsului Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml sunt valabile in limita stocului disponibil.
  • Produsul Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
  • Livrarea produsului Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
  • Platiti produsul Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
  • MusetelPlant.ro va ofera produsul Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml la cel mai bun pret, comandati acum Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml la numai 12,00Lei.
  • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml
  • Ati folosit Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml ? Va invitam sa adaugati pareri despre Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml .
  • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Ulei din Samburi de Caise Presat la Rece - 50 ml direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun