Despre Noi

Magazin Ploiesti Musetel PlantHipocrate, parintele medicinei, definea starea de sanatate ca fiind integrarea perfecta in natura. Tot el spunea: “Medicul trateaza, natura vindeca!”.
 
In ultimele decenii, medicina naturista a fost recunoscuta pentru instrumentele si tehnicile eficiente de insanatosire, iar adeptii ei sunt tot mai numerosi. Avand in vedere efectele secundare ale multor medicamente, atentia se indreapta spre pamant, spre plantele pe care le cultivam si spre alimentele care ne vindeca in mod natural. Organismul nostru are capacitatea de a se regenera fara a fi nevoie sa-l fortam cu substante chimice sau, mai grav, cu substante toxice. De aceea au atat de mare succes terapiile naturale. S-a demonstrat ca aplicarea tratamentelor medicinei naturiste este mai sanatoasa si mai eficienta pe termen mediu si lung.
 
Recomandam folosirea produselor naturale in scop profilactic, pentru a ne intari imunitatea naturala a organismului, pentru a ne corecta unele carente de vitamine, minerale si alti nutrienti importanti, care pot aparea din cauza dietei neechilibrate, stresului, poluarii, unor afectiuni etc., pentru ca astfel vom fi mai pregatiti si mai rezistenti in fata tuturor bolilor.
 
Toate produsele naturale sunt antioxidante, combat radicalii liberi, care sunt cauza aparitiei majoritatii bolilor cronice, neurodegenerative, inflamatorii, reumatismale etc., precum si a accelerarii imbatranirii organismului. Aceste produse naturale ne ofera o conditie fizica si mentala mai buna, prevenind si intarziind acele procese din organism care duc la imbatranirea precoce si scad calitatea vietii. Produsele naturale ii ajuta pe cei tineri sa se bucure mai mult de tinerete, iar pe cei inaintati in varsta sa aiba o batranete mai usoara! Efectul plantelor medicinale este mai mare daca avem incredere in ierburile lasate de Dumnezeu si gandim pozitiv!
 
”Daca tu vrei sa comunici cu un copac, ar trebui ca un brat al tau sa se faca ramura cu frunze si o ramura a copacului sa se faca brat cu degete. Ar trebui sa mori putin ca om si sa invii ca planta, iar planta sa moara intrucatva si sa devina intr-o parte a ei om.” – Nichita Stanescu
 
La MusetelPlant (I. I. Ileana N. Ane-Mari, Ploiesti) va oferim o gama larga de produse naturiste (peste 2200 de sortimente, de la mai mult de 100 producatori), acoperind un spectru foarte bogat de indicatii de utilizare:
  • Alimente pentru bucataria traditionala, vegana, pentru cei care tin diete si nu numai, precum si pentru stilul de viata raw food
  • Ceaiuri, suplimente alimentare si uleiuri esentiale
  • Produse de untretinere a igienei
  • Cele mai noi produse din intreg domeniul.
  • Blog cu sfaturi pentru intretinerea sanatatii.

Ne dorim sa insotim cele spuse si de cateva puncte forte care sa arate ce va oferim.

Suntem deschisi sugestiilor dumneavoastra, ne place  sa aflam ce produse va mai doriti sau ce v-ar placea sa mai vedeti in site-ul nostru, si ne dorim sa ne spuneti ce produse v-au ajutat ca sa putem la randul nostru sa impartasim si celorlalti.

Va multumim ca ati ales sa ne vizitati site-ul si va mai asteptam cu drag!

Magazin Naturist Ploiesti  Magazin Naturist Ploiesti