Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie)

Producător: PlantExtrakt

Cod produs: PEX022

Disponibilitate: 10

Preţ: PRET 21,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Coacăz negru (Ribes nigrum), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.
Cultură ecologică. Certificare ecologică EcoInspect Ro-008.
 
Recomandări principale:
Sindroame alergice: ajută la scăderea incidenţei şi ameliorarea sindroamelor alergice;
Sindroame inflamatorii: ajută la ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local şi general, în special cele de la nivelul articulaţiilor;
Aparat respirator: ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii gripale şi din infecţiile respiratorii în general (stări febrile, rinite).
 
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:
 
    în alergii alimentare cu Extract din mlădiţe de Rozmarin - Rosmarinus officinalis MG=D1;
    în alergie solară, cu Extract din muguri de Smochin - Ficus carica MG=D1;
    în tuse de natură alergică, cu Extract din muguri de Călin - Viburnum lantana MG=D1;
    în urticarie cu Extract din muguri de Ulm - Ulmus campestris MG=D1;
    pentru ameliorarea simptomelor din infecţii ale căilor respiratorii, cu Extract din mlădiţe de Măceş - Rosa canina MG=D1, Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1 şi Extract din muguri de Mesteacăn - Betula verrucosa MG=D1;
    în cure periodice pentru creşterea rezistenţei organismului, cu Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1 şi Extract din mlădiţe de Măceş - Rosa canina MG=D1;
    în afectări rino- sinusale, cu Extract din muguri de Carpen - Carpinus betulus MG=D1 şi Extract din muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG=D1şi Extract din muguri de Mesteacăn pufos - Betula pubescens MG=D1;
    în afectări ale prostatei, cu Extract din mlădiţe de Sequoia - Sequoia gigantea MG=D1;
    în afectări la nivel osteo-articular, cu Extract din muguri de Viţă de vie - Vitis vinifera MG=D1 şi Extract din muguri de Jneapăn - Pinus montana MG=D1;
    pentru încetinirea deformărilor articulare, cu Extract din mlădiţe de Viţă de vie sălbatică - Ampelopsis weitchii MG=D1 şi Extract din mlădiţe de Măceş - Rosa canina MG=D1;
    în eczeme umede, plăgi supurate, herpes, cu Extract din muguri de Nuc   Juglans regia MG=D1 şi Extract din muguri de Ulm - Ulmus campestris MG=D1.
 
Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative şi nu exclud şi alte posibilităţi de asociere de produse, adaptate la necesităţile specifice fiecărei persoane.
 
Modul de administrare:
Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.
În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 3 ml, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă.
La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese.
La copii între 1 şi 2 ani: în general, 10 picături, în puţină apă, dimineaţa, înainte de masă.
1 ml=aprox. 25 de picături
Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.
 
Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) la numai 21,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) la cel mai bun pret, comandati acum Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) la numai 21,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie)
 • Ati folosit Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) ? Va invitam sa adaugati pareri despre Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Extract din Muguri de Coacaz Negru - 50 ml (Promotie) direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun