Aterostop 63cps (Promotie)

Producător: Fares

Cod produs: FRS192

Disponibilitate: 10

Preţ: PRET 23,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Contribuie la evitarea depunerii substanţelor de natură lipidică pe pereții vaselor de sânge.
 
INGREDIENTE
– Lucernă (Medicaginis herba) 71,4 mg
– Frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 71,4 mg
– Tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 40,8 mg
– Fructe de cătină (Hippophae fructus) 7,4 mg
– Frunze de cătină (Hippophae folium) 37,4 mg
– Fructe de păducel (Crataegi fructus) 37,4 mg
– Fructe de măceș (Cynosbati fructus) 37,4 mg
– Rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 6,8 mg
 
Lucerna a arătat în studiile ştiinţifice efecte semnificative de reducere a trigliceridelor, a colesterolului total, a lipoproteinelor cu densitate joasă (LDL) şi foarte joasă (VLDL) și efect antioxidant, acestea contribuind împreună la normalizarea structurii peretelui aortic la nivelul căruia se s-a depus LDL în condițiile unei diete bogate în grăsimi. De asemenea, s-a evidețiat că extractele din lucernă bogate în saponine au redus biosinteza colesterolului la nivelul ficatului şi au crescut eliminarea sa prin excreţie.
Ginkgo biloba are efecte de îmbunătăţire a fluxului sangvin şi a microcirculaţiei cu optimizarea funcţiei cerebrale. Contribuie la reducerea nivelelor totale de colesterol plasmatic şi a parametrilor lipidici serici, la protejarea inimii prin reducerea generării de radicali liberi şi creşterea capacităţii antioxidante a celulelor miocardice, la protejarea lumenului vascular arterial, la reducerea depunerilor lipidice pe pereţii vaselor sanguine şi la reducerea vâscozității sângelui.
Tuberculii de topinambur au un conţinut ridicat de inulină, o fibră solubilă nedigerabilă cu  valoare calorică scăzută. Aceasta contribuie la reducerea grăsimilor din sânge prin scăderea formării colesterolului la nivel hepatic și încetinirea absorbției sale din intestin. Studiile au evidențiat capacitatea inulinei de a reduce colesterolul „rău”  (LDL) și micșorarea cu 35% a depozitelor de lipide din pereţii arterelor.
Atât fructele cât și frunzele de cătină au arătat în experimentele ştiinţifice un efect protector pentru aparatul cardiovascular. Prin activitatea antioxidantă, fenolii din compoziţia acestora inhibă peroxidarea lipidelor, jucând un rol important în păstrarea structurii și funcției normale a vaselor de sânge. S-a constatat creșterea fluxului sanguin în arterele coronare care hrănesc inima și creșterea forței de contracție a mușchiului cardiac.
Păducelul a fost folosit pentru sănătatea inimii de sute de ani, iar cercetările recente nu fac decât să demonstreze efectele sale benefice de menţinere a unui ritm cardiac şi a unei tensiuni arteriale echilibrate. Fructele de păducel au efect antioxidant și reduc importanți factori de risc cardiovasculari, echilibrând tensiunea arterială şi scăzând nivelele de colesterol. Studiile ştiinţifice au arătat că păducelul creşte sinteza de colagen, favorizând regenerarea peretelui vascular.
Măceşele sunt recunoscute pentru potenţialul lor antioxidant ridicat, demonstrat în numeroase studii ştiinţifice. În plus, s-a evidențiat faptul că au şi efect de reducere a nivelului de lipide, a colesterolul „rău” (LDL), a hipertensiunii arteriale și a vâscozității sângelui, fiind recomandate pentru menținerea sănătății vaselor de sânge.
Ghimbirul, printre multe alte beneficii pentru sănătate, s-a arătat un promiţător agent antioxidant și de reducere a colesterolului total și a colesterolul „rău” (LDL). S-a evidențiat, de asemenea, creșterea colesterolul „bun” (HDL), care are efect protector prin transportul LDL din peretele vascular la ficat (transportul invers al colesterolului) și inhibarea proliferării fibrelor musculare netede din peretele vascular, contribuind la reducerea posibilității constituirii depozitelor de lipide din pereţii arterelor.
 
BENEFICII
– Contribuie la evitarea depunerii substanţelor de natură lipidică pe pereții vaselor de sânge
– Favorizează dispersarea depunerilor de lipide (colesterol) formate pe pereţii arterelor făcând posibilă trecerea liberă a sângelui
– Ajută la menţinerea structurii normale a endoteliului vascular (componentă importantă a peretelui vascular, format din totalitatea celulelor care mărginesc partea internă a vaselor de sânge)
– Antioxidant vascular și general, contribuie la reducerea peroxidării lipidelor și astfel la menținerea integrității pereților arteriali
– Susţine sinteza de colagen solubil contribuind la regenerarea endoteliului vascular
– Contribuie la reducerea colesterolului seric și tisular, la reducerea trigliceridelor serice (creşterea colesterolului din sânge reprezintă un factor de risc cardiovascular)
– Contribuie la reducerea biosintezei de colesterol la nivel hepatic
– Susține buna funcționare a inimii în condițiile unui aport scăzut de oxigen
– Favorizează vasodilataţia periferică
– Ajută la reducerea vâscozităţii sângelui
 
MOD DE ADMINISTRARE
Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă.
Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
 
Durata curei: 3-6 luni.
Pentru îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul membrelor superioare și inferioare prin efect vasodilatator, recomandăm masarea acestora cu produsul – Ulei de masaj cu Eucalyptus citriodora -C44, de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Masarea se face în sensul circulației limfatice (de la degete în sus).
 
Atenționări: Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
 
Sarcină și alăptare: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.
 
Efecte secundare și interacțiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
Utilizarea concomitentă cu anticoagulante în tratament îndelungat poate creşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare.

Aterostop 63cps (Promotie) la numai 23,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul Aterostop 63cps (Promotie) mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul Aterostop 63cps (Promotie) este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului Aterostop 63cps (Promotie) - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Aterostop 63cps (Promotie) - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Aterostop 63cps (Promotie) si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului Aterostop 63cps (Promotie) sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul Aterostop 63cps (Promotie) poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului Aterostop 63cps (Promotie) se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul Aterostop 63cps (Promotie) atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul Aterostop 63cps (Promotie) la cel mai bun pret, comandati acum Aterostop 63cps (Promotie) la numai 23,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Aterostop 63cps (Promotie)
 • Ati folosit Aterostop 63cps (Promotie) ? Va invitam sa adaugati pareri despre Aterostop 63cps (Promotie) .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Aterostop 63cps (Promotie) direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun