Descriere
Armurariu Ceai 100g
Ceaiul este recomandat pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.
Ingrediente
armurariu (Silybum marianum) – fructe
Mod de administrare
– pulbere – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
– macerat la rece – se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
– infuzie – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Contribuie la
– protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
– indepartarea compusilor toxici din ficat;
– tonifierea ficatului;
– sustinerea si normalizarea functiilor hepatice;
– protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi, cauzati de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi;
– stimularea lactatiei.
Contrandicatii
Intoleranta la armurariu.