Oncology STEM 60+10cps (Promotie)

Producător: Herbagetica

Cod produs: HBT085

Disponibilitate: 2

Preţ: PRET 50,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Stimulează factorul de necroză tumorală, fortifică sistemul imunitar, chelator de metale grele
În produsul Oncology Stem, Alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Chlorella, cu Cartilajul de Rechin şi Seleniu Organic. Toate componentele inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea şi extinderea tumorilor, previn metastazele şi recidivele bolii canceroase.
 
Contribuie la:
stimularea producţiei de Celule Stem adulte
-   pigmenţii albaştri şi verzi conţinuţi de Alga AFA stimulează producţia de Celule Stem din măduva spinării, iar polizaharidele stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organelor afectate
stimularea factorului de necroză tumorală
-   inhibă vascularizarea tumorilor şi înmulţirea celulelor maligne, având un puternic efect anti-tumoral
foritificarea şi modularea sistemului imunitar
-   stimulează producerea de interferon
-   stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus
chelarea de metale grele
reducerea inflamaţiilor
-   Alga AFA stimulează celulele albe şi inhibă activitatea dioxidului de carbon în organism, prevenind inflamaţiile
stimularea apoptozei celulelor tumorale
potenţarea acţiunii tratamentelor oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe  
 
Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional):
Cercetările medicale aduc statistici îngrijorătoare legate de cancer, care devine o ameninţare tot mai mare la nivel global. Specialiştii susţin că până în 2030 cancerul va deveni un flagel ce se va răspândi în toată lumea, numărul cazurilor urmând să crească cu 50%.
Alga AFA este recunoscută ca fiind cel mai puternic citostatic natural vegetal, cu rezultate uimitoare în tratarea bolnavilor de cancer şi leucemie. Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp, Celule Stem produse stimulând regenerarea ţesuturilor afectate. Celulele Stem au capacitatea de a se multiplica, putându-se diferenţia, crea şi reface orice organ sau ţesut din corpul uman. Datorită acestei proprietăţi, Alga AFA s-a dovedit că are efecte reale în tratamentul cancerului, observându-se regresii ale tumorilor.
Alga AFA este recunoscută pentru numeroasele substanţe active din compoziţie (27 de minerale naturale esenţiale, 12 vitamine şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor) care sunt foarte uşor absorbite de organism. Singurul loc din lume unde creşte în condiţii optime este lacul vulcanic Klamath din SUA.
Principalele beneficii ale extractului de Ganoderma sunt legate de prevenirea şi tratarea cancerului. În urma unor studii realizate pe pacienţii bolnavi de cancer pulmonar şi de colon, cărora li s-a administrat ganoderma, s-a observat o îmbunătăţire a sistemului imunitar şi a stării generale, micşorând riscul infecţiilor.
Chlorella necrozează celulele care au suferit mutaţii şi inhibă înmulţirea celulelor maligne, având un puternic efect anti-tumoral. Chlorella este bogată în vitamine şi minerale, mai ales în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc. Ajută la purificarea sângelui şi ţesuturilor, asigurând o mai bună oxigenare.
Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutându-l astfel să lupte împotriva celulelor canceroase. Spirulina este o microalgă foarte bogată în fier, betacaroten, minerale şi vitamine. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului, eliminând metalele grele şi alţi poluanţi.
Pulberea din Cartilaj de Rechin distruge celulele canceroase şi stimulează sistemul imunitar. Este cunoscut pentru acţiunea de a împiedica formarea vaselor de sânge în tumori, inhibându-le dezvoltarea. În plus, clorofila din alge are o acţiune detoxifiantă puternică, ce completează efectul cartilajului.
Extractul de Drojdie-de-bere cu Seleniu organic are efecte puternice atât în prevenirea, cât şi în tratarea cancerului deja existent. Este un remediu eficient în terapiile de iradiere, efectele secundare fiind diminuate, reduce inflamaţiile şi atrofiile pielii.
 
Adjuvant în:
-boală canceroasă cu diferite localizări (plămâni, sân, ovare, colon, piele, etc.)
-leucemie
-tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame, chisturi etc.)
-convalescenţă în boala canceroasă (prevenirea recidivelor)
-deficienţe imunitare
 
Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5227/ 28.10.2011.
 
Compoziție per 1 capsulă:
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) 87,5mg
Ganoderma  (Ganoderma lucidum) extract 6:1   87,5mg
Cartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină 87,5mg
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu  43mg
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine  26mg
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine 17,5mg
 
Administrare adulți  1 capsula de 3 ori pe zi                                
Administrare copii   1 capsula de 2 ori pe zi                                
Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. 
 
Precauții: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmează tratament medicamentos cu imunomodulatoare. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.
 

Oncology STEM 60+10cps (Promotie) la numai 50,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul Oncology STEM 60+10cps (Promotie) mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul Oncology STEM 60+10cps (Promotie) este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului Oncology STEM 60+10cps (Promotie) - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Oncology STEM 60+10cps (Promotie) - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Oncology STEM 60+10cps (Promotie) si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului Oncology STEM 60+10cps (Promotie) sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul Oncology STEM 60+10cps (Promotie) poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului Oncology STEM 60+10cps (Promotie) se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul Oncology STEM 60+10cps (Promotie) atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul Oncology STEM 60+10cps (Promotie) la cel mai bun pret, comandati acum Oncology STEM 60+10cps (Promotie) la numai 50,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Oncology STEM 60+10cps (Promotie)
 • Ati folosit Oncology STEM 60+10cps (Promotie) ? Va invitam sa adaugati pareri despre Oncology STEM 60+10cps (Promotie) .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Oncology STEM 60+10cps (Promotie) direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun