Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml

Producător: Aghoras

Cod produs: AGH001

Disponibilitate: 10

Preţ: PRET 27,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Argintul coloidal Protect este un produs transparent, cu o tentă de gri (pot exista variații ușoare de la un lot la altul), având particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorită particulelor reduse ca dimensiuni, eficiența sa este foarte ridicată, dar gustul este uțor metalic.
 
Culoarea gri a argintului coloidal este un indicator al caracterului amorf al nanoparticulelor, specific unor sortimente de argint coloidal obținute pe cale electrică. Acesta este motivul real pentru care argintul coloidal așa-zis cu particule mici este incolor sau de culoare gri. În realitate, argintul coloidal incolor, nu este astfel datorită dimensiunilor mici a nanoparticulelor, ci datorită unei combinații între un argint coloidal cu structură amorfă, și un argint de natură ionică.
 
Compoziţie: apă distilată, argint 15ppm
 
Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.           
 
Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi, după necesități. Nu se va bea direct din recipient.Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la argint.
 
Atenţie! În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot apărea sub formă de flocoane, foițe, particule, reprezentând un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totală. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.
 
Totodată, în anumite condiții, este posibilă modificarea culorii argintului coloidal, de obicei în galben sau brun, sau uneori culoarea se poate închide pur și simplu. Acest fenomen nu afectează semnificativ proprietățile argintului coloidal. Modificarea ulterioară a culorii argintului coloidal, semnifică de obicei doar formarea unui strat cristalin la suprafața particulei.

Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml la numai 27,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml la cel mai bun pret, comandati acum Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml la numai 27,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml
 • Ati folosit Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml ? Va invitam sa adaugati pareri despre Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Argint Coloidal Protect AquaNano 15 ppm 500 ml direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun