Hepatic Stem 60+10cps (Promotie)

Producător: Herbagetica

Cod produs: HBT084

Disponibilitate: 10

Preţ: PRET 47,00Lei
Cant:

Comenzi Telefonice 0745152263
(Luni-Vineri 8-20:00 si Sambata 8-14:00)

 • Comenzile peste 190 lei - livrare GRATUITA

Stimulează regenerarea celulară a ficatului, stimulează sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral
Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de Armurariu şi extractul de Ganoderma, precum şi cu Cicoare, Anghinare, Spirulină şi Chlorella. 
Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicând fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici.
 
Contribuie la:
-stimularea producţiei de Celule Stem adulte
-stimularea producţiei de Celule Stem din măduva osoasă, în timp ce polizaharidele din compoziţie determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului
-scăderea nivelului transaminazelor
-întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice
-fortifcarea şi modularea sistemului imunitar
-stimularea producerii de interferon
-stimularea activității macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală
-drenarea hepato-biliară
-protejarea capacităţii ficatului în afecţiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool
-menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind apariţia proceselor de fibrozare
 
Extractul de Armuraiu este considerat în momentul de faţă cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale, alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum şi în cazul cirozei hepatice.
Alga AFA, stimulând producţia de Celule Stem, este un real ajutor bolnavilor care suferă de diverse forme de hepatite sau ciroze. 
În cadrul testului AMES (cel care măsoară potenţialul mutagen al compuşilor chimici) s-a demonstrat că Alga AFA are rol protector, prevenind mutaţiile. În plus Alga AFA stimulează producţia de enzime digestive, ajutând în acest mod atât funcţiile stomacului, pancreasului şi, mai ales ale ficatului.
Alga AFA, originară din lacul Klamath, SUA, conţine una din cele mai echilibrate şi complexe formule de nutrienţi: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Pigmenţii verzi şi albaştri existenţi în Alga AFA sunt cei care stimulează producţia de Celule Stem, acestea având proprietatea de a se auto-multiplica şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman.
Cicoarea ajută în afecţiunile hepato-biliare. Datorită principiilor amare pe care le conţine, cicoarea stimulează secreţia de bilă şi funcţiile hepatice, de aceea este 
benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari.
Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum şi la protejarea şi regenerarea acestuia, fiind totodată un remediu eficient în afecţiunile hepatice. Ajută la ameliorarea durerilor în abdomen, estompează stările de greaţă, ajută ficatul să revină la volumul normal, creşte rezistenţa la efort.
Spirulina protejează ficatul şi previne deteriorarea acestuia determinată de toxina denumită carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutând la eliminarea metalelor grele. În plus, ajută la combaterea celulelor cancerigene şi la regenerarea ficatului. Chlorella, datorită clorofilei şi numeroşilor nutrienţi, are un spectru mare de acţiune. Prin acţiunea sa puternic detoxifiantă, ajută la eliminarea toxinelor din ficat şi determină stimularea funcţiei hepatice. Studiile au demonstrat că acţionează eficient împotriva uraniului, mercurului, plumbului.
 
Adjuvant în:
-hepatita virală A
-hepatita virală B
-hepatita virală C
-hepatita la alcoolici
-steatoză hepatică
-hepatite evolutive în general
 
Produs notificat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare- IBA, Notificare nr. 5933/16.09.2011.
 
Compoziție per 1 capsulă:
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)  87mg
Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1  87mg
Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1   87mg
Anghinare  (Cynara scolymus) 26mg
Cicoare  (Cichorium intybus) 26mg
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine 17mg 
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine 17mg
 
Administrare adulți 1 capsula de 3 ori pe zi                                
Administrare copii  1 capsula de 2 ori pe zi                                
Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. 
 
Precauții: A se administra cu prudență copiilor, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează.
 
Contraindicații: Edeme cardio-renale, ciroză hepatică decompensată, colestază. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicație antihipertensivă, diuretice.

Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) la numai 47,00Lei

 • Anunta-ne daca ai gasit produsul Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret !
 • Costul tranportului pentru produsul Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) este gratuit pentru orice comanda cu valoarea mai mare de 190 lei cu TVA.
 • Informatiile prezentate in pagina produsului Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) - fotografiile, specificatiile, statusul stocului si pretul produsului Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) si nu constituie obligatie contractuala.
 • Toate promotiile produsului Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Produsul Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) poate fi comandat online sau telefonic la 0745 152 263.
 • Livrarea produsului Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) se face prin Posta Romana sau Curier la orice adresa din Romania.
 • Platiti produsul Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) atunci cand il primiti acasa prin posta sau curier rapid.
 • MusetelPlant.ro va ofera produsul Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) la cel mai bun pret, comandati acum Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) la numai 47,00Lei.
 • Beneficiati de remedii naturiste pentru sanatatea dumneavoastra folosind Hepatic Stem 60+10cps (Promotie)
 • Ati folosit Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) ? Va invitam sa adaugati pareri despre Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) .
 • Daca sunteti din Ploiesti, puteti cumpara produsul Hepatic Stem 60+10cps (Promotie) direct din magazinul nostru aflat in Ploiesti, str. Unirii nr 2, BL A, SC B, Parter (in spate la McDonald`s Centru). Va asteptam cu drag!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun